This site is supported by the advertisements on it, please disable your AdBlocker or become a paid member so we can continue to provide you this service.
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Help us Help you.

Discussion in 'News & Announcements' started by Raz, 9/1/17.

By Raz on 9/1/17 at 5:43 PM
  1. Raz

    Raz The King Staff Member Rust Admin Moderator

    1/7/15
    Admin Post
    The host believe they have resolved the performance problem, If you are still experiencing very bad performance please follow instructions below.

    Hey Rustralasian's if you are currently experiencing very poor performance on our server or if you have been forced to play on a vpn to join our servers. We would really like some information so we can start to rectify these problems,

    1. Open Steam
    2. Click on Library
    3. Right Click on Rust and left click properties
    4. click on local files tab up the top
    [​IMG]

    5. Click on browse local files

    upload_2017-1-9_17-16-49.png

    6. double click on rust client data

    [​IMG]
    7. Open output_log and copy all the information and please send it to Raz staff member on these forums or you can email [email protected]

    8. Next Open Command Prompt as Administrator
    [​IMG]
    9. type "tracert 221.121.144.171" into the black box and press enter
    10. Copy the information from the command prompt
    11. Paste the information in an email to [email protected] or send to Raz.
    12. repeat step 8
    13. type "tracert 221.121.148.99" into the black box and press enter
    14. copy the information from the command prompt
    15. Paste the information in an email to [email protected] or send to Raz.

    This information is going to help us with many different problems that have been occurring. The more people that give us this information the better we will be able to get a better picture of what is going on.

    Thank you to all.
     
    Last edited: 11/1/17 at 6:26 PM

Comments

Discussion in 'News & Announcements' started by Raz, 9/1/17.

  • Thread Status:
    Not open for further replies.
    1. Raz
      Raz
      From the data centre

      "I found a few further config issues that were blocking UDP traffic that shouldn't have been blocked - which would cause the lag you've been seeing.

      I've been running a packet capture for ~20 minutes now and can no longer see any dropped traffic due to these rules, so everything should be lag free again."

      So if you are still experiencing issues please still follow the above.
    Thread Status:
    Not open for further replies.

Share This Page